Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1993
|
18
|
Tytuł artykułu
Wplyw warunkow przechowywania na trwalosc i przydatnosc konsumpcyjna
Autorzy
Gogolewski M.
,
Nagala-Kalucka M.
,
Kupczyk B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
trwalosc przechowalnicza
przechowywanie
tokoferole
tluszcze roslinne
zywnosc
oleje jadalne
olej sojowy
olej slonecznikowy
olej rzepakowy
tluszcze
przeciwutleniacze
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1993
Numer
18
Opis fizyczny
s.11-16,wykr,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Gogolewski M.
autor
Nagala-Kalucka M.
autor
Kupczyk B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bb9b20d2-b6a6-47b1-9418-b20abe166063
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.