Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Instytutu Mleczarstwa
1995
|
30
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka jakosciowa koncentratu bialek serwatkowych uzyskanego technika ultrafiltracji w warunkach przemyslowych
Autorzy
Pawlik S.
,
Dzik B.
,
Skrzypek J.
,
Dolinska E.
,
Baranowski A.
,
Zgiernicka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
ultrafiltracja
bialka serwatkowe
czystosc mikrobiologiczna
koncentraty bialkowe
sklad chemiczny
ocena jakosci
zawartosc metali
mleko modyfikowane
wartosc odzywcza
zanieczyszczenia chemiczne
jakosc
serwatka
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Mleczarstwa
Rocznik
1995
Tom
30
Opis fizyczny
s.19-46,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Pawlik S.
Instytut Mleczarstwa, 00-682 Warszawa, ul.Hoza 66-68
autor
Dzik B.
autor
Skrzypek J.
autor
Dolinska E.
autor
Baranowski A.
autor
Zgiernicka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bb7f8dab-e82a-45ad-b21d-fc1ad24f4aa9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.