Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1999
|
6
|
Tytuł artykułu
Zywnosc typu cook-chill. Ryzyko mikrobiologiczno-higieniczne produkcji
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
technologia zywnosci
zywnosc typu cook-chill
bezpieczenstwo zywnosciowe
higiena produkcji
zagrozenia mikrobiologiczne
zagrozenia higieniczne
obrobka termiczna
odgrzewanie
bezpieczenstwo mikrobiologiczne
wymagania mikrobiologiczne
chlodzenie
zywnosc mrozona
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1999
Numer
6
Opis fizyczny
s.50-52,tab.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bb28f139-2219-4197-a952-f9cbfbdd297e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.