Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
2004
|
72
|
1
|
Tytuł artykułu
Jakosc miesa wolowego w zaleznosci od poziomu tluszczu srodmiesniowego
Autorzy
Trela J.
,
Wichlacz H.
,
Grzeskowiak E.
Warianty tytułu
EN
Beef meat quality in relation to intramuscular fat level
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mieso
mieso wolowe
jakosc
miesien najdluzszy grzbietu
tluszcz srodmiesniowy
zawartosc tluszczu srodmiesniowego
zawartosc wody
zawartosc bialka
zawartosc tluszczu
barwa
marmurkowatosc
pH
kruchosc miesa
mieso gotowane
ocena sensoryczna
zapach
soczystosc
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Przegląd Hodowlany
Rocznik
2004
Tom
72
Numer
1
Opis fizyczny
s.261-271,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Trela J.
Instytut Zootechniki, ul.Krakowska 1, 32-083 Balice
autor
Wichlacz H.
autor
Grzeskowiak E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-baf12f58-2131-4466-b418-1e4c344d5f64
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.