Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
2001
|
2
|
Tytuł artykułu
Dodatki funkcjonalne w produkcji przetworow miesnych
Autorzy
Kolczak T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
dodatki funkcjonalne
przetwory miesne
dodatki do zywnosci
intensyfikatory smaku
zamienniki bialka
przemysl miesny
asortyment
produkcja
barwniki spozywcze
hydrokoloidy
zamienniki tluszczu
Wydawca
-
Czasopismo
Dostawcy dla Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2001
Numer
2
Opis fizyczny
s.35-36,38-40,42-43,tab.
Twórcy
autor
Kolczak T.
Akademia Rolnicza, Krakow
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-bab59800-5881-46f7-b039-9e82c801fd09
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.