Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
1995
|
39
|
08
|
Tytuł artykułu
Wartosc przemialowa nowych krajowych odmian pszenzyta
Autorzy
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
,
Duszynska R.
,
Sitkowski T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
maka
pszenzyto Bogo
cechy fizyczne
pszenzyto Ugo
wartosc wypiekowa
wartosc przemialowa
ziarno
pszenzyto Moreno
stopien rozdrobnienia
pszenzyto
cechy chemiczne
przemial
pszenzyto Malno
pszenzyto Moniko
pszenzyto Migo
pszenzyto Presto
pszenzyto Prego
pszenzyto Lasko
pszenzyto Vero
zboza
gestosc
popiol
pszenzyto Tewo
wartosc technologiczna
pszenzyto Nemo
pszenzyto Gabo
pszenzyto Ordo
pszenzyto Almo
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Zbożowo-Młynarski
Rocznik
1995
Tom
39
Numer
08
Opis fizyczny
s.23-24,tab.,rys.
Twórcy
autor
Cacak-Pietrzak G.
autor
Haber T.
autor
Duszynska R.
autor
Sitkowski T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ba8e2c28-a002-4832-9235-92d8290d1cfe
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.