Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
1997
|
06
|
2
|
Tytuł artykułu
Uwagi ogolne dotyczace problemu jodowania soli kuchennej
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
zagrozenia zdrowia
jodowanie
mikroelementy
Polska
profilaktyka
niedobor jodu
sol kuchenna
jod
zywienie czlowieka
EN
health risk
iodination
microelement
Poland
prevention
iodine deficiency
kitchen salt
iodine
human nutrition
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność, Żywienie a Zdrowie
Rocznik
1997
Tom
06
Numer
2
Opis fizyczny
s.160-163
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ba24e1a2-3209-46d9-9bf1-492275ae5e6a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.