Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
2003
|
07
|
05
|
Tytuł artykułu
Mleko jako dodatek
Autorzy
Baranowicz A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
cukiernictwo
maslanka
piekarstwo
zapach
serwatka
smakowitosc
wzbogacanie zywnosci
koncentraty bialkowe
dodatki do zywnosci
mleko w proszku
mleko
wartosc odzywcza
kazeiniany
kazeina
Wydawca
-
Czasopismo
Cukiernictwo i Piekarstwo
Rocznik
2003
Tom
07
Numer
05
Opis fizyczny
s.40,42,fot.,tab.
Twórcy
autor
Baranowicz A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ba17d7ac-5910-4b6a-8ee2-0b930c849b74
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.