Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Wieś Jutra
2009
|
02
|
Tytuł artykułu
Optymalne temperatury przechowywania ziemniakow jadalnych i do przetworstwa
Autorzy
Grudzinska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
zawartosc glikoalkaloidow
zawartosc witaminy C
ziemniaki
zawartosc cukrow redukujacych
bulwy
ciemnienie miazszu
cechy jakosciowe
straty skrobi
temperatura przechowywania
Wydawca
-
Czasopismo
Wieś Jutra
Rocznik
2009
Numer
02
Opis fizyczny
s.29-30,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grudzinska M.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roslin, Oddzial w Jadwisinie
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b9412b53-a99f-4c7f-ab3a-362203181d8d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.