Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Ziemniak Polski
2010
|
20
|
1
|
Tytuł artykułu
Jakosc frytek wyprodukowanych w warunkach przemyslowych i domowych
Autorzy
Zgorska K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
ziemniaki
przetworstwo ziemniaka
przemysl przetworczy
przetwory domowe
frytki
jakosc
wartosc odzywcza
wartosc energetyczna
zawartosc tluszczu
technologia produkcji
EN
potato
potato processing
processing industry
home-made preserve
potato chips
quality
nutritional value
caloric value
fat content
production technology
Wydawca
-
Czasopismo
Ziemniak Polski
Rocznik
2010
Tom
20
Numer
1
Opis fizyczny
s.43-48,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Zgorska K.
Instytut Hodowli i Aklimatyzacji Roslin, Oddzial w Jadwisinie, 05-140 Serock
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b8f98c6e-baea-4c69-9ce4-0bc285e54477
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.