Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
2008
|
58
|
2
|
Tytuł artykułu
Antioxidant properties of spelt bread
Autorzy
Zielinski H.
,
Michalska A.
,
Ceglinska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
wheat bread
trolox equivalent antioxidant capacity
white flour
spelt bread
rye bread
spectrophotometry
antioxidative property
free radical scavenging activity
food
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2008
Tom
58
Numer
2
Opis fizyczny
p.217-222,fig.,ref.
Twórcy
autor
Zielinski H.
Polish Academy of Sciences, Tuwima 10, 10-747 Olsztyn, Poland
autor
Michalska A.
autor
Ceglinska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b890e7df-973f-4968-9ac0-116a230a038c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.