Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
International Agrophysics
2000
|
14
|
2
|
Tytuł artykułu
Positron annihilation study of structural relaxation and crystallization of glassified milk fat
Autorzy
Rashevskaya T.
,
Guly I.
,
Pryadko M.
,
Nishchenko M.
,
Likhtorovich S.
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
positron annihilation technique
milk fat
physical property
plasticity
consistency
crystallization
nutrition product
butter
amorphism
consistence zob.consistency
crystalline
elasticity
Wydawca
-
Czasopismo
International Agrophysics
Rocznik
2000
Tom
14
Numer
2
Opis fizyczny
p.221-225,fig.
Twórcy
autor
Rashevskaya T.
Ukrainian State University of Food Technologies, 252033, Vladimirskaya St.68, Kyiv, Ukraine
autor
Guly I.
autor
Pryadko M.
autor
Nishchenko M.
autor
Likhtorovich S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b87b913d-df38-4042-b98f-9d0b382dfe36
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.