Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bydło
2009
|
03
|
Tytuł artykułu
Odkrywamy nowe smaki znanych potraw. Carpaccio z wolowiny
Autorzy
Chojnacka R.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
mieso wolowe
przepisy kulinarne
potrawa carpaccio
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Bydło
Rocznik
2009
Numer
03
Opis fizyczny
s.78,fot.
Twórcy
autor
Chojnacka R.
Uniwersytet Przyrodniczy w Poznaniu, Poznan
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b833d563-8d1d-4a23-b0dc-100a5714fa0f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.