Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
2006
|
61
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie izotachoforezy kapilarnej do analizy sokow i napojow. Cz.I. Oznaczanie kwasu mlekowego i octowego w sokach kiszonych warzyw
Autorzy
Skapska S.
,
Danielczuk J.
,
Koc M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
analiza zywnosci
izotachoforeza kapilarna
soki warzywne
warzywa kiszone
napoje
soki
kwas mlekowy
metody analizy
kwas octowy
Wydawca
-
Czasopismo
Prace Instytutów i Laboratoriów Badawczych Przemysłu Spożywczego
Rocznik
2006
Tom
61
Opis fizyczny
s.5-16,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Skapska S.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Warszawa
autor
Danielczuk J.
autor
Koc M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b72f6b35-4ae2-4f5c-b34e-ccda281ade58
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.