Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1997
|
49
|
11
|
Tytuł artykułu
Perspektywy cisnieniowania w technologii miesa
Autorzy
Tyszkiewicz I.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
tekstura zywnosci
utlenianie
szczepy bakteryjne
zmiany jakosciowe
perspektywy
technologia miesa
smakowitosc
barwa
sterylizacja cisnieniowa
wysokie cisnienia
tkanki zwierzece
wartosc odzywcza
lipidy
zywnosc pochodzenia zwierzecego
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1997
Tom
49
Numer
11
Opis fizyczny
s.26-30,tab.,wykr.
Twórcy
autor
Tyszkiewicz I.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b6ed7086-f86f-4a2e-8db9-bd23cf547d68
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.