PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników
2005 | 42-43 |

Tytuł artykułu

Zmiany jakosci sensorycznej i mikrobiologicznej miesa kurczat brojlerow, przechowywanego w modyfikowanej i kontrolowanej atmosferze

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Changes in the sensory and microbiological quality of meat from broiler chickens, stored in a modified and controlled atmosphere

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Rocznik

Tom

Opis fizyczny

s.129-138,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Uniwersytet Warminsko-Mazurski, ul.Oczapowskiego 5, 10-719 Olsztyn-Kortowo

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-b6a0d0ec-1fcd-41e2-9063-a089616b5846
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.