Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
1996
|
48
|
12
|
Tytuł artykułu
Zasady wydawania certyfikatow na wyroby miesne i drobiowe
Autorzy
Grzeskowiak E.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
Certyfikat Akredytacji
certyfikaty
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego
przemysl miesny
certyfikacja
normy polskie
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1996
Tom
48
Numer
12
Opis fizyczny
s.28-29,fot.
Twórcy
autor
Grzeskowiak E.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b66d906c-e35f-4edd-b7df-0685e219a4ef
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.