Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2001
|
49
|
02
|
Tytuł artykułu
Higiena personelu produkcyjnego jako element zasad GMP
Autorzy
Stobinska H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
odziez ochronna
bezpieczenstwo zywnosciowe
zywnosc
jakosc
mikroflora
rece
pracownicy
przemysl spozywczy
higiena zywnosci
mycie
srodki dezynfekcyjne
higiena osobista
czlowiek
dezynfekcja
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2001
Tom
49
Numer
02
Opis fizyczny
s.2-4,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Stobinska H.
Politechnika Lodzka, ul.ks.I.Skorupki 6-8, 90-924 Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b66656a1-f6f4-43b4-bcfd-89811ab92ec1
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.