Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
1999
|
51A
|
11
|
Tytuł artykułu
Tajemnice parzenia kawy
Autorzy
Grzesinska W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
parzenie
uzywki
ocena jakosci
kawa
zapach
ekspresy do kawy
smakowitosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1999
Tom
51A
Numer
11
Opis fizyczny
s.5,7,9,fot.
Twórcy
autor
Grzesinska W.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, 02-766 Warszawa, ul.Nowoursynowska 166
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b5d58abd-30ba-47c7-9809-384ceef9e306
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.