Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2004
|
2
|
Tytuł artykułu
Wplyw wielkosci dodatku izolatu bialka sojowego oraz hydrokoloidow na wydajnosc i jakosc sensoryczna lopatki parzonej
Autorzy
Wajdzik J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
izolaty bialkowe
dodatki funkcjonalne
przetwory miesne
jakosc sensoryczna
dodatki do zywnosci
wedzonki parzone
lopatka parzona
wydajnosc produkcji
przetworstwo miesa
bialko sojowe
hydrokoloidy
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2004
Numer
2
Opis fizyczny
s.32,34-36,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wajdzik J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b508d70a-a7b6-499e-b66a-81d493ddf2cd
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.