Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
2001
|
11
|
Tytuł artykułu
Wplyw genotypu owiec na wielkosc uzysku podstawowych wyrebow oraz ilosc miesa kulinarnego z jagniat
Autorzy
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Grzeskowiak E.
,
Borys B.
,
Borys A.
,
Lisiak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
jagnieta rzezne
mieso kulinarne
mieso jagniece
owczarstwo
tusze jagniece
uzysk miesa
czynniki genetyczne
wyreby podstawowe
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Naukowe Zootechniki. Suplement
Rocznik
2001
Numer
11
Opis fizyczny
s.209-214,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Strzelecki J.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Warszawa
autor
Borzuta K.
autor
Grzeskowiak E.
autor
Borys B.
autor
Borys A.
autor
Lisiak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b50687fb-1a12-4727-9407-ebf5468dd5f9
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.