Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
2001
|
65
|
Tytuł artykułu
Urzadzenie do ciaglego pomiaru wilgotnosci mas czekoladowych
Autorzy
Grabka J.
,
Brzezinski S.
,
Palka A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
wilgotnosc
technologia zywnosci
cukiernictwo
obrobka termiczna
procesy produkcyjne
lepkosc
konszowanie
aparatura pomiarowa
jakosc
masa czekoladowa
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Rocznik
2001
Tom
65
Opis fizyczny
s.59-65,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grabka J.
autor
Brzezinski S.
autor
Palka A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b3e23ef2-4e8b-4afd-9a2a-8fa87822f2c4
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.