Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
1997
|
51
|
09
|
Tytuł artykułu
Zastosowanie bakterii Lactobacillus acidophilus w przemysle mleczarskim
Autorzy
Fetlinski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
firma Biolacta-Texel
szczepy bakteryjne
mleczarstwo
preparat Lactab
bakterie enterotoksyczne
bakterie probiotyczne
bifidobakterie
Lactobacillus acidophilus
bakterie kwasu mlekowego
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
09
Opis fizyczny
s.79-80
Twórcy
autor
Fetlinski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b3879fc6-3308-47b8-932b-161c67888435
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.