Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2003
|
51
|
07
|
Tytuł artykułu
Kuwertura - slodki, innowacyjny polprodukt
Autorzy
Janczewska D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
kuwertura
cukiernictwo
wymagania fizykochemiczne
oferty handlowe
miazga kakaowa
wyroby czekoladowe
wymagania organoleptyczne
wymagania mikrobiologiczne
polprodukty
tluszcz kakaowy
rynek
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2003
Tom
51
Numer
07
Opis fizyczny
s.44-45,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Janczewska D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b3312ee0-f965-4b11-b966-b3a343d71663
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.