Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
2002
|
2
|
Tytuł artykułu
Enzyme activity in pig meat of different meatiness
Autorzy
Szalata M.
,
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
,
Borzuta K.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
EN
reproduction
pig
animal genetics
animal production
meat
enzyme activity
animal nutrition
tenderness
feeding
meatiness
meat technology
calpain
cathepsin
Wydawca
-
Czasopismo
Annals of Animal Science. Supplement
Rocznik
2002
Numer
2
Opis fizyczny
p.353-355
Twórcy
autor
Szalata M.
University of Agriculture, Wojska Polskiego 31, 60-624 Poznan, Poland
autor
Pospiech E.
autor
Lyczynski A.
autor
Borzuta K.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b2610522-8948-465a-a331-b516774c5e7d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.