Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1996
|
20
|
Tytuł artykułu
Zmiany w acyloglicerolach niskoerukowego oleju rzepakowego pod wplywem fosfolipidow, steroli i alfa-tokoferolu podczas smazenia produktow o dominujacej zawartosci skrobi i bialka
Autorzy
Buchowski M.
,
Gogolewski M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
fosfolipidy
sterole
acyloglicerole
bialko
tokoferole
olej rzepakowy niskoerukowy
zywnosc
obrobka termiczna
smazenie
skrobia
produkty spozywcze
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1996
Tom
20
Opis fizyczny
s.81-90,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Buchowski M.
Center for Nutrition Meharry Medical College, Nashville
autor
Gogolewski M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b20fa434-374f-4dae-9473-1e3f91d72382
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.