Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
1997
|
21
|
Tytuł artykułu
Wplyw formy wolnej i zestryfikowanej alfa tokoferolu na szybkosc tworzenia sie nadtlenkow w linolenianie etylu
Autorzy
Gogolewski M.
,
Nogala-Kalucka M.
,
Baraniecka B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
witamina E
biochemia zywnosci
tokoferole
fizjologia czlowieka
alfa-tokoferol
nadtlenki
linolenian etylu
przeciwutleniacze
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Akademii Rolniczej w Poznaniu. Technologia Żywności
Rocznik
1997
Tom
21
Opis fizyczny
s.53-59,tab.,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Gogolewski M.
Akademia Rolnicza, 60-637 Poznan, ul.Wojska Polskiego 28
autor
Nogala-Kalucka M.
autor
Baraniecka B.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b130c376-8665-4e9b-aafc-83a1afd589f0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.