Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
2009
|
44
|
3-4
|
Tytuł artykułu
Ocena jakosciowa wybranych tluszczow do smarowania pieczywa
Autorzy
Kalinowski A.
Warianty tytułu
EN
Qualitatively estimation of selected spreads for bakery products
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
liczba anizydynowa
analiza zywnosci
jakosc sensoryczna
producenci
ocena jakosci
tluszcze jadalne
liczba kwasowa
tluszcze stolowe
Polska
liczba nadtlenkowa
rynek tluszczow
smarowanie pieczywa
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2009
Tom
44
Numer
3-4
Opis fizyczny
s.147-157,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Kalinowski A.
Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Oddzial Technologii Miesa i Tluszczu, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-b10fb2e8-022c-4b9e-ac60-9a5848aac2f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.