PL EN


Preferencje help
Widoczny [Schowaj] Abstrakt
Liczba wyników

Czasopismo

2009 | 44 | 3-4 |

Tytuł artykułu

Ocena jakosciowa wybranych tluszczow do smarowania pieczywa

Autorzy

Warianty tytułu

EN
Qualitatively estimation of selected spreads for bakery products

Języki publikacji

PL

Abstrakty

PL
EN

Wydawca

-

Czasopismo

Rocznik

Tom

44

Numer

3-4

Opis fizyczny

s.147-157,rys.,tab.,bibliogr.

Twórcy

  • Instytut Biotechnologii Przemyslu Rolno-Spozywczego, Oddzial Technologii Miesa i Tluszczu, ul.Jubilerska 4, 04-190 Warszawa

Bibliografia

Typ dokumentu

Bibliografia

Identyfikatory

Identyfikator YADDA

bwmeta1.element.agro-article-b10fb2e8-022c-4b9e-ac60-9a5848aac2f7
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.