Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
1994
|
48[621]
|
Tytuł artykułu
Alkylation of Glucoamylase with Acrolein and Properties of obtained Conjugate
Autorzy
Miller E.
,
Przybyt M.
,
Sugier H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
EN
Abstrakty
RU
PL
Słowa kluczowe
PL
akroleina
biochemia
stabilnosc
enzymy
glukoamylaza
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej. Technologia i Chemia Spożywcza
Rocznik
1994
Tom
48[621]
Opis fizyczny
s.5-13,wykr,bibliogr.
Twórcy
autor
Miller E.
autor
Przybyt M.
autor
Sugier H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-afbdae2a-76b0-419b-b438-ca4b49723216
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.