Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2000
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw stopnia uwodnienia farszu i wybranych dodatkow skrobiowych na jakosc parzonych kielbas drobnorozdrobnionych
Autorzy
Jarmoluk A.
,
Pietrasik Z.
,
Duda Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
Słowa kluczowe
PL
uwodnienie
farsze miesne
kielbasy parzone
zelowanie
dodatki do zywnosci
przetworstwo miesa
jakosc
skrobia
kielbasy drobnorozdrobnione
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Numer
3
Opis fizyczny
s.30-34,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Jarmoluk A.
Akademia Rolnicza, Wroclaw
autor
Pietrasik Z.
autor
Duda Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-af884717-59df-4a97-b2db-1ca491f0b2d3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.