Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
2007
|
03
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych dodatkow spozywczych i antyoksydantow na aktywnosc lipooksygenazy tkanki miesniowej sledzi baltyckich
Autorzy
Samson E.
,
Stodolnik L.
Warianty tytułu
EN
Effect of some food additions and antioxidants on lipoxygenase activity of Baltic herring meat tissue
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przechowywanie
przyprawy
lipooksygenaza
sledz baltycki
dodatki do zywnosci
kwasy organiczne
aktywnosc enzymatyczna
mieso ryb
przeciwutleniacze
tkanka miesniowa
ryby
Wydawca
-
Czasopismo
Folia Universitatis Agriculturae Stetinensis. Agricultura, Alimentaria, Piscaria et Zootechnica
Rocznik
2007
Tom
03
Opis fizyczny
s.143-155,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Samson E.
Akademia Rolnicza, ul.Papieza Pawla VI 3, 71-459 Szczecin
autor
Stodolnik L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-af78e0c7-7e78-4aca-93d6-17d5cef67a1d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.