Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
1994
|
42
|
08
|
Tytuł artykułu
Nowe srodki slodzace do produkcji zywnosci o obnizonej kalorycznosci
Autorzy
Krol B.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
glycyrizyna
srodki slodzace syntetyczne
taumatyna
sacharyna
zywnosc
konsumpcja
srodki slodzace naturalne
srodki slodzace
zywnosc prozdrowotna
produkty spozywcze
dihydrochalkony
aspartam
acesulfam K
zywnosc niskokaloryczna
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1994
Tom
42
Numer
08
Opis fizyczny
s.31-32
Twórcy
autor
Krol B.
Politechnika Lodzka, Lodz
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ae89926f-5307-4e14-87f3-ed9616cbf6a5
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.