Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
2008
|
03
|
Tytuł artykułu
Nie przedobrzyc! Substancje dodatkowe w przemysle spozywczym
Autorzy
Hac-Szymanczuk E.
Warianty tytułu
EN
Don't overdo it!
Języki publikacji
PL
Abstrakty
EN
Słowa kluczowe
PL
przemysl spozywczy
dodatki do zywnosci
dodatki funkcjonalne
bezpieczenstwo zywnosci
alergeny pokarmowe
zagrozenia zdrowia
dopuszczalne dzienne spozycie
kwas sorbowy
kwas benzoesowy
estry kwasu p-hydroksybenzoesowego
dwutlenek siarki
siarczyny
azotany
azotyny
Wydawca
-
Czasopismo
Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
Rocznik
2008
Numer
03
Opis fizyczny
s.28-30,47,tab.
Twórcy
autor
Hac-Szymanczuk E.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ae33f15c-e82d-4f11-8c26-506b64091118
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.