Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
1996
|
4
|
Tytuł artykułu
Wlasciwy sposob postepowania przed i po uboju. Technika uboju trzody chlewnej
Autorzy
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
krytyczny punkt kontrolny
higiena uboju
uboj zwierzat
trzoda chlewna
zamrazanie
wykrwawianie
chlodzenie
jakosc
technika uboju
mieso
oszalamianie
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
1996
Numer
4
Opis fizyczny
s.10,12,fot.
Twórcy
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ad872706-d4c1-4fdb-bdb4-07bd22dc3cab
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.