Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
1993
|
02
|
Tytuł artykułu
Wlasciwosci emulsyjne odtluszczonego proszku mlecznego:wplyw czynnikow srodowiskowych na stabilnosc emulsji typu olej-woda
Autorzy
Leman J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bialko
zywnosc
czynniki srodowiska
mleczarstwo
emulsje spozywcze
stabilnosc
przemysl spozywczy
urzadzenia technologiczne
oleje roslinne
emulgatory
mleko w proszku
emulsje
procesy technologiczne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1993
Numer
02
Opis fizyczny
s.41-43,wykr,rys,tab,bibliogr.
Twórcy
autor
Leman J.
Akademia Rolniczo-Techniczna, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ad3ea84b-e464-4c1c-9df9-c8db2ad30eb8
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.