Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
2000
|
35
|
1-2
|
Tytuł artykułu
Blending jako metoda ksztaltowania niektorych cech fizycznych produktow tluszczowych. Cz.I. Ocena zawartosci fazy stalej kompozycji cieklego oleju rzepakowego i wybranych olejow calkowicie uwodornionych
Autorzy
Braczko M.
,
Jakubowski A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
cechy fizyczne
oleje roslinne
oleje ciekle
olej rzepakowy
tluszcze stale
oleje uwodornione
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2000
Tom
35
Numer
1-2
Opis fizyczny
s.43-51,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Braczko M.
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, 04-190 Warszawa, ul.Jubilerska 4
autor
Jakubowski A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ad3a4886-694f-48df-ad07-a155bbfa9fcc
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.