Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rolnictwo
2005
|
86
|
Tytuł artykułu
Charakterystyka sensoryczna kilku polskich lokalnych typow chrzanu [Armoracia rusticana Gaertn.] a zawartosc izotiocyjanianu allilu w korzeniach
Autorzy
Dabrowska B.
,
Majewska A.
,
Radzanowska J.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
typy lokalne
jakosc sensoryczna
izotiocyjanian allilu
chrzan
korzenie
Wydawca
-
Czasopismo
Zeszyty Naukowe Akademii Rolniczej we Wrocławiu. Rolnictwo
Rocznik
2005
Tom
86
Opis fizyczny
s.95-102,rys.,bibliogr.
Twórcy
autor
Dabrowska B.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Majewska A.
autor
Radzanowska J.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-acb042f1-3280-4a3c-9ac9-63dd5fff55a2
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.