Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
2007
|
03
|
Tytuł artykułu
Niektore wazne aspekty wplywajace na ilosc i jakosc miesa wieprzowego
Autorzy
Gajewczyk P.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
bialko
wady miesa
wodochlonnosc
surowce zwierzece
mieso wieprzowe
tluszcze
przemysl miesny
mieso kwasne
jakosc
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Magazyn Przemysłu Mięsnego
Rocznik
2007
Numer
03
Opis fizyczny
s.52-53
Twórcy
autor
Gajewczyk P.
Akademia Rolnicza, Wroclaw
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ac71b25c-3baf-4725-b97d-e7d43e3adc0c
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.