Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
2003
|
51
|
11
|
Tytuł artykułu
Porownanie jakosci pieczywa pszenzytniego, pszennego i zytniego
Autorzy
Ceglinska A.
,
Cacak-Pietrzak G.
,
Haber T.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
pieczywo pszenne
piekarstwo
pieczywo
zmiany jakosciowe
twardosc
pieczywo zytnie
miekisz
pieczywo pszenzytnie
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2003
Tom
51
Numer
11
Opis fizyczny
s.4-5,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Ceglinska A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
autor
Cacak-Pietrzak G.
autor
Haber T.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ac22608f-4e28-4133-8423-4bbf4989526b
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.