Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2009
|
63
|
04
|
Tytuł artykułu
Tluszcze do smazenia - wszystko, co warto wiedziec [I]. Tluszcz, ale jaki?
Autorzy
Zbikowska A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przemiana tluszczowa
tluszcze zwierzece
tluszcze roslinne
utlenianie tluszczow
obrobka termiczna
smazenie
polimeryzacja termiczna
oksydacja zob.utlenianie
tluszcze stale
hydroliza tluszczow
tluszcze smazalnicze
zywienie czlowieka
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
04
Opis fizyczny
s.8-9,tab.
Twórcy
autor
Zbikowska A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-ac15992c-3586-4b6f-9836-250d039a5a1a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.