Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2004
|
1
|
Tytuł artykułu
Wyrownanie odchylen jakosciowych. Standaryzowanie pH pozwala uzyskac optymalna jakosc szynek gotowanych
Autorzy
Brauer H.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
konsystencja
jakosc technologiczna
bialko
surowce zwierzece
zapach
jakosc
odchylenia jakosciowe
smakowitosc
mieso
przetwory miesne
szynki gotowane
zwiezlosc
cechy jakosciowe
pH
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2004
Numer
1
Opis fizyczny
s.28-29,rys.,tab.
Twórcy
autor
Brauer H.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-aafc4002-09cb-4b37-b208-f2fb9457d308
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.