Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
1997
|
41
|
10
|
Tytuł artykułu
Studium Podyplomowe - Mikrobiologia i Higiena w Przemysle Spozywczym
Autorzy
Zakowska Z.
,
Libudzisz Z.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
system HACCP
studia podyplomowe
mikrobiologia zywnosci
higiena produkcji
szkolenie zawodowe
higiena zywnosci
przemysl spozywczy
Instytut Technologii Fermentacji i Mikrobiologii
zywnosc
Politechnika Lodzka
jakosc
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1997
Tom
41
Numer
10
Opis fizyczny
s.46-48
Twórcy
autor
Zakowska Z.
autor
Libudzisz Z.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-aad7e24e-4826-4619-8f8e-de9f7bbb6394
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.