Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Mięso i Wędliny
2000
|
7
|
Tytuł artykułu
46. Miedzynarodowy Kongres Nauki i Technologii Miesa. [Cz.1]
Autorzy
Pisula A.
,
Tyburcy A.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
przetwory miesne
biochemia
rynek miesny
uboj zwierzat
wlasciwosci funkcjonalne
klasyfikacja poubojowa
Buenos Aires konferencja
konferencje
jakosc
produkcja zwierzeca
technologia miesa
mieso
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Numer
7
Opis fizyczny
s.2,4,6
Twórcy
autor
Pisula A.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego, ul.Nowoursynowska 166, 02-766 Warszawa
autor
Tyburcy A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-aa2df4f9-5d87-41dd-b65e-47f0e740030e
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.