Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
2007
|
61
|
12
|
Tytuł artykułu
Elastyczne zasady
Autorzy
Dzwolak W.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
Unia Europejska
Ustawa o bezpieczenstwie zywnosci i zywienia
zywnosc
systemy jakosci
przepisy unijne
certyfikacja
obrot towarowy
dokumentacja
ustawy
gastronomia
rozporzadzenia
system HACCP
bezpieczenstwo zywnosci
przepisy prawne
rozporzadzenie Nr 852-2004
warunki zdrowotne
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2007
Tom
61
Numer
12
Opis fizyczny
s.3-4,tab.
Twórcy
autor
Dzwolak W.
Uniwersytet Warminsko-Mazurski w Olsztynie, Olsztyn
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a9db73e1-1a95-4da8-b6f3-dd8c8ca3853f
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.