Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Przemysłu Koncentratów Spożywczych
1996
|
36
|
4
|
Tytuł artykułu
Mozliwosci wykorzystania substancji slodzacych zastepujacych cukier w koncentratach ciast w proszku
Autorzy
Orzechowska A
,
Blasinska I.
,
Jezewska M.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
koncentraty spozywcze
cukier
zywnosc
ciasta w proszku
dieta
srodki slodzace
EN
food concentrate
sugar
food
powdered cake
diet
sweetener
Wydawca
-
Czasopismo
Biuletyn Informacyjny Przemysłu Koncentratów Spożywczych
Rocznik
1996
Tom
36
Numer
4
Opis fizyczny
s.8-13,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Orzechowska A
autor
Blasinska I.
autor
Jezewska M.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a9779745-a7df-45a3-98f8-6b98767f3b2a
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.