Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
1997
|
04
|
1
|
Tytuł artykułu
Wplyw mleczanow na jakosc mikrobiologiczna przechowywanych wedlin
Autorzy
Smiechowicz I
Treść / Zawartość
Pełne teksty:
Pobierz
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
mleczany
trwalosc przechowalnicza
przetwory miesne
zywnosc
opakowania prozniowe
analiza mikrobiologiczna
mleczan sodu
wedliny
jakosc mikrobiologiczna
EN
lactate
storage durability
meat preserves
food
vacuum packaging
microbiological analysis
sodium lactate
cured meat
microbiological quality
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
1
Opis fizyczny
s.52-60,rys.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Smiechowicz I
Instytut Przemyslu Miesnego i Tluszczowego, Warszawa
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a9058bd5-96c4-40af-b85f-834613d9a6e6
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.