Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2006
|
58
|
11
|
Tytuł artykułu
Produkcja miesa wieprzowego z loch pierwiastek
Autorzy
Wajda S.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
loszki
sklad chemiczny
ocena jakosci
udzial procentowy
zapach
mieso wieprzowe
lochy pierwiastki
elementy tuszy
wlasciwosci fizykochemiczne
tusze wieprzowe
barwa
produkcja miesa
kruchosc miesa
mieso kulinarne
miesnosc
ocena sensoryczna
badania jakosciowe
soczystosc
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2006
Tom
58
Numer
11
Opis fizyczny
s.10-13,tab.
Twórcy
autor
Wajda S.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a90499a8-5012-49b6-8eb5-ad425c72917d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.