Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
2003
|
111
|
03
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych parametrow maczki III na jakosc cukru bialego i melasu
Autorzy
Grabka J.
,
Kurzaj L.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
barwa
melasa
przemysl cukrowniczy
maczka III
cukier bialy
wspolczynnik zmiennosci
analiza granulometryczna
jakosc
technologia produkcji
rozmiar krysztalow
Wydawca
-
Czasopismo
Gazeta Cukrownicza
Rocznik
2003
Tom
111
Numer
03
Opis fizyczny
s.87-91,rys.,tab.,bibliogr.
Twórcy
autor
Grabka J.
autor
Kurzaj L.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a8f4bd61-8441-4d96-b806-558d2d85c0b3
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.