Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
2004
|
56
|
07
|
Tytuł artykułu
Sensoryczna i instrumentalna ocena kruchosci miesa wolowego
Autorzy
Nowak D.
Warianty tytułu
Języki publikacji
PL
Abstrakty
Słowa kluczowe
PL
temperatura
mieso wolowe
jony magnezu
mieso
smakowitosc
pieczenie
doskonalenie jakosci
kondycjonowanie
kruchosc miesa
analiza instrumentalna
obrobka termiczna
analiza sensoryczna
ocena sensoryczna
gotowanie
soczystosc
jony wapnia
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
07
Opis fizyczny
s.26,30-32,rys.,tab.
Twórcy
autor
Nowak D.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a88e2be9-2e01-4525-8e1b-995ccf57f9e0
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.