Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Artykuł - szczegóły
Narzędzia
PL
EN
BibTeX
PN-ISO 690:2012
Chicago
Chicago (Autor-Data)
Harvard
ACS
ACS (bez tytułu art.)
IEEE
Adres strony
Kopiuj
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
2009
|
42
|
3
|
Tytuł artykułu
Wplyw wybranych polepszaczy handlowych na strukture miekiszu chleba zytniego i mieszanego
Autorzy
Wolska P.
,
Ceglinska A.
,
Kolakowska A.
Warianty tytułu
EN
Influence of chosen commercial improvers on crumb structure of rye and mixed bread
Języki publikacji
PL
Abstrakty
PL
EN
Słowa kluczowe
PL
zywienie czlowieka
pieczywo zytnie
pieczywo mieszane
chleb
polepszacze pieczywa
polepszanie jakosci
wartosc odzywcza
sklad chemiczny
miekisz
struktura
EN
human nutrition
rye bread
mixed bread
bread
baking improver
quality improvement
nutritional value
chemical composition
bread crumb
bread structure
Wydawca
-
Czasopismo
Bromatologia i Chemia Toksykologiczna
Rocznik
2009
Tom
42
Numer
3
Opis fizyczny
s.374-380,tab.,wykr.,bibliogr.
Twórcy
autor
Wolska P.
Szkola Glowna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie, ul.Nowoursynowska 159C, 02-776 Warszawa
autor
Ceglinska A.
autor
Kolakowska A.
Bibliografia
Typ dokumentu
Bibliografia
Identyfikatory
Identyfikator YADDA
bwmeta1.element.agro-article-a850eeea-e5f6-4860-a573-682fc8f1933d
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.